قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
آیتم های فیش حقوقی کارمندان شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)

بهترین پاسخ

اطلاعات پایه ای فیش حقوقی شامل نام شرکت، تاریخ صدور، نام و نام‌خانوادگی کارمند یا کارگر، کد ملی، شماره حساب و شماره بیمه می باشد. علاوه‌ بر اطلاعات هویتی، آیتم های مربوط به حقوق و دستمزد، مزایا و کسورات نیز در فیش حقوقی کارمندان ثبت می‌شوند. برای مثال عیدی در بخش مزایای فیش حقوقی درج خواهد شد و منظور از فیش بیمه، اطلاعات بیمه مربوط به کسورات است.

در بخش دستمزد، حقوق و مزایای فیش حقوقی، آیتم‌های فیش حقوقی شامل همه دریافتی‌هایی می‎شود که به حساب کارمند یا کارگر در تاریخ مشخص واریز شده است. مهم‌ترین آیتم های فیش حقوقی عبارت‌اند از:

  • حقوق مبنا: مبلغ مورد توافق پرسنل با کارفرما بابت اشتغال به کار به‌ مدت یک ماه یا یک دوره مشخص.
  • پایه سنوات: افزایش سنواتی یا پایه سنوات مبلغی است که در صورت اشتغال به کار در یک محل بیش از یک سال به فرد پرداخت می‌شود.
  • حق تاهل: مبلغ معینی که بابت تاهل به کارکنان خود پرداخت می‌کنند.
  • حق اولاد: همان حق عائله‌مندی در قانون کار می باشد که مبلغی معادل سه‌ روز حقوق پایه برای هر فرزند در یک ماه است.
  • کمک هزینه مسکن: مبلغی است که همه‌ساله از سوی شورای عالی کار تعیین و به‌عنوان مزایای مستمر جهت تسهیل پرداخت هزینه مسکن به شخص پرداخت می‌شود.
  • بن کارگری: مبلغی که هر ساله از سوی شورای عالی کار تعیین شده است و پس از تصویب هیئت وزیران به‌عنوان مزایای مستمر جهت کمک هزینه معیشتی به شخص پرداخت می‌شود.
  • جمع ناخالص حقوق: مجموع کلیه اقلام قابل پرداخت به شخص را جمع ناخالص حقوق می‌گویند.
  • جمع خالص پرداختی: مبلغی که پس از کسر مبالغ قابل کسر از حقوق، به شخص پرداخت خواهد شد.