در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام.

من و همسرم فرهنگی و رسمی هستیم و بیمه خدمات درمانی هستیم. الان برای زایمان گفتن که برید بیمه تامین اجتماعی برای دوماه بشکل موقت دفترچه تامین اجتماعی بگیرید میخوام بدونم میشه؟ بعد برای سابقه بیمه خدمات درمانی همسرم و برای بازنشستگیش مشکلی پیش نمیاد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

وفق ماده ۹۷ قانون تامین اجتماعی این امر سواستفاده از امکانات تامین اجتماعی بوده و در صورت مشخص شدن موضوع خسارت وارده باید جبران گردد.
ماده 97 قانون تامین اجتماعی :

هركس به استناد اسناد و گواهى‌هاى خلاف واقع يا با توسل به عناوين و وسايل تقلبى از مزاياى مقرر دراين قانون به نفع خود استفاده نمايد يا موجبات استفاده افراد خانواده خود يا شخص ثالث را از مزاياى مذكور فراهم سازد به پرداخت جزاى نقدى معادل دو برابر خسارات وارده به سازمان تأمين خدمات درمانى يا اين سازمان و در صورت تكرار به حبس جنحه‌اى از 61 روز تا ششماه محكوم خواهد شد.