در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

بنده از قبل از سربازی تا حالا در یک شرکت خصوصی بیمه تامین اجتمایی هستم و از 3 ماه قبل در بنیاد ملی نخبگاه پروژه سربازی (نظام وضیفه تخصصی) گرفتم و بیمه نیروهای مسلح شده ام.

 در سایت خوندم که چند جا گفته شده بود که نباید بیمه تامین اجتمایی و مسلح تداخل داشته باشه و همچنین چند جا دیدم افرادی رو که حین سربازی بیمه تامین اجتمایی هم بودن و فقط بهشون پاسخ داده شده نیازی نیست دیگه بیمه سربازی رو بخرند.

 سوالم اینه که اگر می تونم حین خدمت بیمه تامین اجتماعی باشم که بعدا نیازی به خرید بیمه سربازی (پول دادن بابت آوردن بیمه سربازی تو سابقه بیمه برای باز نشستگی)  نداشته باشم، آیا باز هم لازمه که یکی از بیمه ها رو باطل کنم؟

خیلی ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

وفق بخش چهارم بند 22 بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد با توجه باینکه شما در یک شرکت خصوصی حضور فیزیکی دارید و بیمه شما اجباری میباشد پس پرداخت حق بیمه اجباری میباشد لذا باید بیمه پرداخت گردد چون بیمه اجباری ارجح به تمام بیمه ها میباشد تداخل سابقه ایرادی ندارد در صورتی که شما بعد از دریافت کارت پایان خدمت جهت پرداخت حق بیمه ایام سربازی اقدام نمایید تداخل سابقه ایجاد میگردد که شما باید فقط حق بیمه ایامی که تداخل ندارد پرداخت نمایید.

مشاهده بخشنامه مربوطه

https://www.tamin.ir/Circulars/Item/171?headercatid=120