در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر و شادی، من از طرف همسرم بیمه درمانی تامین اجتماعی هستم، اما چون برای خدمات دندون پزشکی بیمه ناکارامدی هستش، میخواستم از طرف کار پدرم درخواست بیمه درمانی نیروهای مسلح بدم، چیکار کنم که تداخلی ایجاد نشه و بتونم از بیمه نیروهای مسلح استفاده کنم؟!
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. امکان بیمه مضاعف وجود ندارد. یعنی شما نمی توانید هم بیمه سازمان تامین اجتماعی باشید و هم نیروهاب مسلح و فقط می توانید از خدمات یک بیمه استفاده نمایید