در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

کارگر بخاطر حرف گوش نکردن در سر کار و گرفتن یک دستی دستگاه به جای دو دستی دست خود را بریده است

آیا کارفرما مسئولیتی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - مسئولیت کیفری حادثه حسب نظربازرسان کار و یا کارشناسان رسمی دادگستری و براساس رای مقام قضایی برعهده مقصر و یا مقصرین حادثه است. همچنین با عنایت به ماده 95 قانون کار چنانچه براثر عدم رعایت مقررات ازسوی کارفرما یا مسئولین واحد حادثه ای برای کارگر رخ دهد شخص کارفرما یا مسئول مذکور از نظرکیفری و حقوقی ونیز مجازات های مندرج دراین قانون مسئول است.