در پرداخت حق بیمه توسط (310 امتیاز)
با سلام

بنده در حال تهیه مناقصه ای برای بیمه مسئولیت مدنی کارفرما هستم.

یکی از بندهایی که درخواست شده به شرح ذیل است :

کلوز شماره --:

مطالبات تبصره یک ماده 66 قانون تامین اجتماعی:

تعهد بيمه‌گر براي هر نفر به مبلغ 2.000.000.000ريال و در طول مدت بیمه نامه تا سقف 68.000.000.000 ریال میباشد.

به زبان ساده این بند یعنی چی؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ....کلوز مطالبات تامین اجتماعی در بیمه های مسئولیت جهت جبران موضوع تبصره یک ماده 66 قانون تامین احتماعی است.
همانطوریکه طبق ماده 66 قانون تامین اجتماعی : درصورتیکه ثابت شود وقوع حادثه ناشی از عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و ایمنی است. بروز بیماری ناشی از عدم رعایت مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرماو نمایندگان او بوده ، سازمان هزینه ها ی  مربوط به معالجه ، غرامت و مستمری ها و غیره را پرداخت و طبق ماده 50 همین قانون از کارفرما مطالبه خواهد کرد.
تبصره یک : مقصر میتواند با پرداخت 10 سال مستمری موضوع این ماده به سازمان از این بابت بری الضمه شود.
حال اگر کارفرمائی که کارگرانش دارای بیمه تامین اجتماعی هستند این پوشش یا کلوز را در بیمه مسئولیت کارفرما خریداری کند در صورتیکه بر اثر حادثه ی رخ داده برای کاگر (که مقصرش کارفرما یا نمایندگان او باشند) هزینه هایی به سازمان تامین اجتماعی تحمیل شود،  از جمله فوت و یا از کارافتادگی منجر به برقراری مستمری و... این پوشش پاسخگوی مطالبات سازمان تامین اجتماعی از مقصر خواهد بود.