در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
من مهندس ناظر ساختمان هستم كه در تاريخ 97/5/7 در بازديد ملك دچار حادثه وشكستگي مچ دست گرديدم كه همراه مالك جهت عكسبرداري رفته وبعد از مشخص شدن شكستگي به بيمارستان جهت گچ گرفتن مراجعه نموده كه بعد از معاينه پزشك تشخيص عمل جراحي وپين گذاري نمود ودو روز هم در بيمارستان بستري گشتم .

هزينه ويزيت ها و عكسهاي راديولوژي را مالك پرداخت نمود ولي هزينه عمل وبيمارستان از بيمه تكميلي خودم كسر گرديده است حال سوالم اين است كه چطور ميتوانم از بيمه ساختمان مالك جهت پرداخت هزينه ها استفاده كنم ؟

همچنين طول دوره درمان 2 ماهه وديه را ميتوانم از كارفرما طلب كنم؟ ايا بايد حتما به پزشك قانوني يا كلانتري محل يا اداره كارمحل مورد نظر هم مراجعه نمايم(جهت دريافت خسارت)البته قصد شكايت از مالك را ندارم؟

سپاسگزار ميشوم اگر راهنمايي فرماييد
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در صورتیکه کارفرما دارای بیمه مسئولیت ابنیه (ساختمانی) میباشد و در این بیمه نامه کلوز(( پرداخت خسارت بدون رای دادگاه)) را خریداری نموده است ، شما میتوانید بهمراه کارفرما به شرکت بیمه مراجعه و نسبت به اعلام خسارت و تشکیل پرونده اقدام کنید.
شرکت بیمه پس از تشکیل پرونده نسبت به اعزام کارشناس اقدام نموده و در صورتیکه کارفرما یا بیمه گذار مندرج در بیمه نامه مسئول حادثه تشخیص داده شود طبق شرایط بیمه نامه دیه و هزینه های پزشکی شما قابل پرداخت خواهد بود.
البته مرجع ذیصلاح تعیین میزان دیه سازمان پزشکی قانونی میباشد.
پیشنهاد میکنم جهت کسب اطلاعات دقیق تر و تسریع در روند تقاضای مشاوره تلفنی از طریق سایت داشته باشید.