در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده چهارشنبه تصادف کردم بعد از تصادف به اورژانس منتقل شدم قفسه سینم و سرم دچار ضرب دیدگی شده خدارو شکر شکستگی نداشتم

پزشک اورژانس برام ۷ روز استعلاجی نوشته میخواستم بدونم به من تعلق میگیره . ممنون میشم پاسخ کپی پیست ندید چون سایتتون رو زیرو رو کردم باز متوحه نشدم

تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی جزو سابقه کار کارگر به استناده ماده ۷۴ قانون کار محسوب می شود