در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام ، بنده اخر بهمن سال ۹۶ تصادف کردم ، بصورت ۵۰-۵۰ که فقط بنده خسارت بدنی دیدم ، یک عدد مهره ی کمری من شکسته (۱۲) و تا الان دارم; مرتبا ویزیت میشم توسط دکتر ! گفتن احتمالا عمل میشم ، هر بار که میرم هم برام استراحت زدن .

هم تو بيمه ي خودم پرونده داره هم بیمه طرف مقابل ، ایا امکانش هست نصف هزینه رو بیمه ی خودم پرداخت کنه؟

و اینکه دیه ی من چقدر میشه ؟ هزینه ی عمل هم جزوش هست ؟

این تایم های استراحتی که زدن بیکار شدن من هم هزینه ای داره؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... تمدید طول درمان به سبب نهایی شدن درمان آسیب وارده و تشخیص میزان آخرین ضایعات احتمالی غیرقابل بهبود باقی مانده در خصوص مهره ی کمر میباشد و هیچکدام از بیمه گران از بابت بیکاری تعهدی ندارند.
دیه ی شکستگی مهره ستون فقرات در صورت التیام بدون عیب 10 درصد ثابت است. لکن در صورت التیام معیوب مانند ایجاد خمیدگی  در ستون فقرات و .... ارش مربوطه و دیه ضایعات دیگر احتمالی توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد.
پس از نهایی شدن نظریه پزشکی قانونی 50 درصد دیه از بیمه حوادث راننده مسبب حادثه(بیمه خودتان)و 50 درصد دیگر از بیمه شخص ثالث طرف مقابل پرداخت خواهد شد.