در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خداقوت

سوال داشتم راجب بیمه بیکاری که من مشمول قانون بیمه بیکاری هستم و کارفرما من رو از کار بیکار کرد ، میخاستم ببینم اگر من درخواست بیمه بیکاری بکنم آیا این کارفرما (( متوجه )) کار من میشود یانه؟

سوال دوم : آیا بعد از اینکه جلسه دادگاه و حل اختلاف اجرا بشه و کارفرما و من توی اون جلسه احضار بشیم و نتیجش بعد از چند ماه بیاد ،

(( نتیجه و جوابیه دادگاه ))  برای من با جوابیه ای که برای کارفرما بیاد تفاوتی داد ؟ یعنی یک جوابیه برای کارگر فرستاده میشه و یک جوابیه برا کارفرما؟

ممنون میشم مثل سابقه ، سریع دقیق هدفمند جوابمو بدین

اجرتون با خدا
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

شما در صورتی که شرایط بیمه بیکاری را داشته باشید نیاز به نامه عدم نیاز کارفرما دارید و در صورتی که در مراجع قانونی شکایت کرده باشید براتون رای صادر میشه که یک نسخه به شما و یک نسخه به کارفرما ابلاغ میشه و در صورتی رای اداره کار مبنی بر فسخ رابطه باشه میتونید در پرونده بیمه بیکاری استفاده کنید و در صورتی که رای مبنی بر بازگشت به کار باشد بازگشت به کار خواهید شد.ضمنا در هر دو صورت کارفرما مطلع خواهد شد و همان رای که به شما ابلاغ میشود به کارفرما نیز ابلاغ خواهد شد.