در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نیاشید.

من پدرم فوت کردن و من 23 ساله هستم و دانشجو سال اخر کارشناسی هستم.

میخواستم بدونم میتونم برم زیر نظر کمیته امداد و معافیت کفالت مادرم رو بگیرم؟

مادرم خانه به نامش هست و مستمری از تامین اجتماعی می گیره پ

دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی