در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من پنج سال حق بیمه ۱۸%  پرداخت کرده ام و به مدت دوسال است که بیکار شده ام و توانایی مالی ندارم برای پرداخت اکنون می توانم از کمیته امداد درخواست بیمه برای خودم بکنم.من سرپرست خودم و مادرم هستم و هیچگونه در آمدی ندارم.با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
زنان سرپرست خانواربه زنانی اطلاق میشود که تحت پوشش کمیته امداد وسازمان بهزیستی کشوربوده ومسئولیت تامین معاش خانواررابرعهده دارد

بیمه زنان سرپرست خانوار باتوجه به مقررات بیمه حرف ومشاغل ازاد بوده و درسایرموارد مستثنی نشده عینا ضوابط مربوط به بیمه مشاغل ازاد ملاک عمل میباشد.ضمنا چنانچه این متقاضیان بعدازتاریخ 88/1/1 به هرطریق نزد سازمان تامین اجتماعی دارای سابقه پرداخت بیمه باشند ازشمول این بخشنامه خارج می باشند.

البته در صورت عدم تطابق با موارد بالا نوعی بیمه که قبلا برای مددجویان کمیته که مشهور به( کد 994، یا مددجو بدون یارانه)  وجود داشت که شرایط سال 88/1/1 رو ندارد و در صورت ارائه معرفی از کمیته امداد می توان از این طریق با فرم درخواست حرف و مشاغل آزاد اقدام نمود