در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بنده از طریق کمیته امداد بیمه تامین اجتماعی شدم بعد دوسال بخاطر قطع حقوق از کمیته امداد انصراف دادم ایا دیگه نمیشه دوباره بیمه بشم بنده رو راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام کمیته امداد برای مددجویان خود بیمه مشاغل آزاد با نرخهای ۱۴و۱۶و۲۰درصد برقرار میکند وهر شخصی میتواند این نوع بیمه را بصورت آزاد یعنی شخصا برای خود برقرار کند