در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من سال گذشته در کارگاه ساختمانی مشغول کار بودم که دوتا از انگشتان دستم در حین کار شکسته شد ولی هیچ گونه خسارت یا دیه ای به من پرداخت نشد

ایا الان میتوانم از پیمانکار خود شکایت کنم  متاسفانه هیچ مدرکی هم ندارم لطفا راهنمایم کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام

حوادث ناشی از کار شامل مروز زمان نمی شود و اگر مدارک پزشکی دارید می توانید اثبات نمایید که حادثه در تاریخ اشتغال در کارگاه افتاده است و اینکه در درکارگاه این اتفاق افتاده باید شاهد یا مدرکی ارائه نمایید مانند گزارش اورژانس 115، گزارش حوادث تامین اجتماعی یا صورت جلسه حادثه در کارگاه یا فیش حقوقی ، گزارش حسابدار شرکت که علت عدم واریز حقوق در روز های غیبت شما را چی ثبت نموده .