در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام !

من سرکار دچار شکستگی بازو و قطع داخلی عضلات دست شدم و الان دو ماه گذشته است و این حادثه به دلیل نبودن حفاظ ایمنی روی میل گاردان رخ داده است لباس من نیز به دلیل خرابی زیپ  آویزان بوده ولی دکمه های لباسم بسته بود و دستگاه جیب لباسم را گرفت.لطفا درصد مقصر را بیان کنید.

 تا الان هم تمام هزینه ها را شرکت داده است .  می خواهم بدانم باید شکایت کنم یا منتظر بهبودی کامل باشم . آیا در صورت شکایت از کارم اخراج می شوم یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
شکایت از کارفرما بدلیل حادثه ناشی از کار در مراجع قضایی دلیل موجه برای اخراج کارگر توسط کارفرما تلقی نمی گردد در صورت عدم رعایت از ناحیه کارفرما کارگر حادثه دیده علاوه بر مراجع قضایی می تواند به دلیل اخراج غیر موجه از کارفرما می تواند در اداره کار محل شکایت نماید