در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده در یک واحد تولیدی به صورت نوبت کاری 12 ساعت کار و 24 ساعت استراحت مشغول کار هستم.

  1.  اگر من یک شیفت کاری که 12 ساعت است مرخصی بگیرم چند ساعت باید از مرخصی من کسر شود؟ چون جدیدا فقط 8.45 ساعت که کارکرد یک روز نیروی عادی و روزکار است مرخصی منظور و مابقی یعنی 3.15 ساعت از کارکرد کسر میشود.
  2.  آیا اضافه کاری روز تعطیل به ما پرسنل نوبت کاری تعلق میگیرد ؟ اگر پاسخ مثبت است نحوه محاسبه به چه صورت است؟ لازم به ذکر است در این واحد تولیدی دو نوع اضافه کاری به پرسنل عادی تعلق میگیرد ، یکی اضافه کاری عادی است که ضریب 1.4 دارد و دیگری اضافه کاری روز تعطیل که ضریب 1.7 دارد.

باتشکر فراوان در صورت امکان مواد قانونی را مرقوم بفرمایید .

1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

باسلام

باعنایت به ماده ۵۷قانون کار برایرکارگرانی که در طول ماه به طورنوبتی کار می کنند تا سقف ۱۷۶ساعت کار درچهار هفته متوالی اضافه کاری مفهوم نداشته وچنانچه بیش این ساعت کار ارجاع شود مازاد بر۱۷۶ ساعت کار به عنوان فوف العاده اضافه کاری محسوب وکارفرما مکلف به پرداخت فوق العاده ان می باشد