در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

در بدو وزود به یک مجموعه  کارفرما اعلام میکند که شما را بسمه نیز میکنیم

حالا ما چگونه باید به وی و صحبتش اعتماد کنیم؟

چرا که بیمه مثلا این ماه در  اخر ماه بعد لحاظ میشود؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

جهت بیمه شدن باید فرم نامنویسی تامین اجتماعی جهت اخذ شماره بیمه در صورتی که قبلا نداشته باشید و نامنویسی و تاریخ شروع بکار بیمه شده در کارگاه باید اعلام گردد شما می توانید به شعبه محدوده کارگاه مراجعه نموده و مشخصات خود را چک نمایید در صورت وجود مشخصات در سامانه مشاهده سوابق سازمان ثبت نام نموده و کاربری خود را فعالسازی نمایید تا هر موقع خواستید سوابق خود را چک کنید .
لازم بذکر شما می توانید شروع بکار خود را به بازرسان کارکاه شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه بصورت نامحسوس اطلاع دهید.