در سوابق بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام

بارها شنیده ام که کسانی مشغول کار بودن و صاحب کار بیمه کرده بوده و دفترچه هم برای کارگر گرفته بوده اما در زمان باز نشستگی دیده شده که سابقه ثبت نشده و فقط درمان (دفترچه صدور می شده)

 الان من چطوری این رو بفهمم که هم سابقه واسم ثبت میشه و هم دفترچه و درزمان باز نشستگی مشگل نشه
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

شما می توانید به شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه مراجعه کنید و مشخصات خود را چک نمایید و در سازمان ثبت نام نموده و کاربری خود را فعالسازی نمایید تا هر موقع خواستید سوابق خود را چک کنید.