در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده از پرسنل آجا هستم

چند ماه پیش دچار حریق و سوختگی 50 درصدی درجه 2 و3 شدم که نزدیک بود جان خد را از دست دهم

با هماهنگی بدبختی زیاد با بیمه صبا. بیمه نفر مامور خود را برای بررسی فرستاد. کلیه مستندات را جمع آوری و به بیمه ارسال کرد چند روز بعد زنگ زدند که که خودت باید بیای، بنده در حال دست و پا زدن با مرگ بودم.

بعد چند وقت به خانمم زنگ زدند و سین جیمش کردند. مستندات دوباره فرستاده شد. باز زنگ زدند که فلان چیز رو ندارید اگر نباشه. بیمه تعلق نمیگیره.
هزینه درمان من 30 میلیون تومان شد
وسایل منزلم سوخت
دستم فلج شده و بی حسه
محل سوختگی تا عمر دارم روی صورتم میمونه
میخام آبروی بیمه صبا رو ببرم. بینه صبا دزده. 10 سال از حقوقم حق بیمه کسر کرد الان که این اتفاق برام افتاده اینجوری میکنه.
من دارم دیونه میشم یکی به دادم برسه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی و شکیبایی برای شما .... از اینکه از سوی یک بیمه گر سازمانی مورد بی مهری قرار گرفته اید بسیار متاسف و متاثر شدم لذا بنده و همکاران عزیز حاضر در این سایت آماده پاسخگوئی به سوالات شما و ارائه مشاوره در این زمینه هستیم.از آنجائیکه سوال شما تا حدودی مبهم میباشد لطفاً با طرح سوال دیگری توضیح مختصری در موارد زیر ارائه دهید:
1- عنوان هزینه ی بیمه ایی که از حقوق شما کسر میشود بیمه آتشسوزی منزل مسکونی است یا بیمه عمر و حوادث ؟
2- آیا پرونده ای که تشکیل شده بابت سوختگی و نقص عضو میباشد یا بابت خسارت آتشسوزی منزل؟
3- در آخرین پیگیری در خصوص روند رسیدگی به پرونده چه پاسخی به شما داده اند؟
و هر توضیحی که فکر میکنید مفید باشد بطور مختصر طرح کنید
ضمناً اگر برایتان مقدور باشد درخواست مشاوره تلفنی میتواند موجب راهنمائی دقیق تری گردد.