در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و واقعا خسته نباشید خدممتون

بنده پنج سال در دفتر فنی و مهندسی کار میکنم که کارفرمای من  چهار سال از این پنج سال رو  بیمه نکرده و فقط یکسال بمن بیمه پرداخت کرد   و من به اجبار اون چهارسال رو (  بصورت بیمه خویش فرمایی خودم پرداخت کردم ) با این اوصاف میخام ازش شکایت بکنم و تکلیف این چهار سال که وظیفه کارفرما بوده که منو بیمه بکنه رو روشن بکنم

سوال یک : تکلیف این چهار سال بیمه نکردن چی میشه آیا جزو سوابقم درج میشه؟مثلا کارفرما اگر جریمه بشه بمن چیزی میرسه؟اگه منو اخراج بکنه بیمه بیکاری بمن تعلق میگیره ؟

بسیار بسیار ممنو از زحماتتون ، اجرتون با خدا
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما میتوانید با طرح شکایت در اداره کار و یا ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی محدوده شرکت با ارائه اسناد و مدارک پیگیر سوابق خود باشید و بعد از واریز حق بیمه سنوات مذکور توسط وی و ثبت سوابق بیمه اجباری ، شما می توانید درخواست استرداد حق بیمه واریزی بابت بیمه خویش فرما را به شعبه داده و مبالغ واریزی را پس بگیرید و تعهدات بیمه اجباری از بیمه بیکاری استفاده نمایید.