در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

جریمه عدم پرداخت حق بیمه برای کارگر  به ازای هر ماه چقدر و چگونه محاسبه میشود

مثلا جریمه عدم پرداخت حق بیمه برای ۱۰ ماه چقدر است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
در صورتی که محاسبه حق بیمه طبق آرای اداره کار و یا کمیته ادعای سوابق تامین اجتماعی باشد بشرح ذیل محاسبه مبگردد :
1 - چنانچه مدعی در کارگاه شاغل باشد براساس آخرین دستمزد دریافتی در کارگاه محاسبه میگردد.
2 - چنانچه شاغل نباشد و کارگاه دستمزد مقطوع داشته باشد براساس حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه در سال جاری.
3 - چنانچه شاغل نباشد و دستمزد مقطوع نداشته باشد براساس دو برابر حداقل دستمزد سال جاری محاسبه و ابلغ میگردد.
در صورتی که مبلغ حق بیمه محاسبه و توسط کارفرما ظرف یکماه پرداخت نگردد مشمول جریمه خواهد شد.