در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید.
من در حین انجام خدمت سربازی با یک شرکت قرارداد کاری 1 ساله بستم و طبیعتاً هیچ بیمه ای از طرف شرکت در این مدت برای من پرداخت نشده.

برای ضمانت حسن انجام کار به میزان بیست میلیون تومن سفته به شرکت دادم که بر روی سفته عبارت بابت حسن انجام کار و غیر قابل انتقال به غیر را ذکر کرده ام.

از طرفی در این مدت بنده به صورت پاره وقت و نامنظم (به دلیل انجام خدمت سربازی ) در محل کارم حضور پیدا کردم. از طرفی شرکت در قرارداد ایام کاری در هفته را ذکر کرده(ساعت 8 الی 18) و گفته که ساعات شروع و پایان کار روزانه جزو مقررات شرکت می باشد و توسط شرکت تعیین می گردد.

با توجه به این که سابقه ساعات کاری من و پرداختی شرکت مشخص است که به صورت پاره وقت مشغول بوده ام و اینکه بیمه ای برای من رد نشده است و اینکه قراردادم به صورت حقوق ساعتی است آیا

  1.  می توانم بلافاصله بعد از ارائه استعفا به صورت کتبی به همکاری به شرکت خاتمه دهم؟( چون سابقه بیمه ای ندارم) اگر نه
  2.  می توانم در مدت تعیین شده در قرارداد( 45 روز بعد از استعفای کتبی) برای خروج از شرکت و خاتمه همکاری به صورت پاره وقت و نامنظم در شرکت حضور یابم؟

آیا کارفرما می تواند سفته ضمانت حسن انجام کار را به اجرا بگذارد؟

با تشکر

2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با ستناد تبصره ماده ۲۱ قانون کار کارگر مکلف است در صورت عدم موافقت کارفرما با استعفای کارگر یکماه به کار خود ادامه دهد وبعد کار را ترک نماید مشاور روابط کار