در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
حدود چهار سال و نیم بصورت قراردادهای 3ماهه در یک شرکت خصوصی کار کردم.قیل از اینکه قرارداد آخرم تموم بشه اعلام کردم که بعدش دیگه نمی خوام تمدید کنم و حتی نیروی جایگزین هم آموزش دادم و همه کارهام هم تموم کردم .الان شنیدم که چون نامه استعفا ندادم ترک محل کار حساب می شه؟ آیا درسته؟ یعنی زمانی هم که قراردادی تموم شده باید استعفا می دادم؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - اعلام استعفا و یا عدم اعلام استعفا منجر به ایجاد امتیازی برای طرفین قرارداد نخواهد شد.

در رابطه با ترک کار، غالبا درموارد ذیل اتفاق می افتد.

1 - ترک کار کارگر از کارگاه به میل و اراده خود

2 - اخراج کارگر توسط کارفرما

3 - ازکار افتادگی یا فوت کارگر

4 - اعزام کارگر به خدمت سربازی

بنابراین با توجه باینکه شما با عدم تمایل خودرا برای ادامه کار به کارفرما اعلام نموده اید و از طرفی قراردادتان خاتمه یافته بوده ، اقدام کارفرما مبنی بر اعلام ترک کار شما قانونی و به جهت درج در لیست بیمه بوده است و مغایربا قوانین نبوده، ضمن اینکه اعلام ترک کار و عدم اعلام ترک تاثیری بر محاسبه و پرداخت مطالبات احتمالی شما نخواهد داشت و کلیه مزایا از جمله حقوق معوق -عیدی - سنوات - بازخرید مرخصی - حق اولاد و سایر مزایای مستمر و غیرمستمر قابل پرداخت و کارفرما مکلف به پرداخت آن به شما است.