در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

 من بیمه بانک تجارت دارم.خاستم ی سوال بپرسم من انحراف بینی دارم .میخام بینی ام رو عمل زیبایی کنم هیچ راه یا ترفندی برای اینکه بیمه هزینه رو بده وجود نداره؟ یا حداقل درصدی از هزینه رو پرداخت کنه
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)

دوست من سلام
در بیمه درمان تکمیلی هزینه هایی که برای اعمال زیبایی انجام میگیرد در تعهدات شرکتهای بیمه ای نیست
مگر اینکه پزشک معتمد بیمه گر تایید نماید که عمل جراحی برای بهبود بیماری بوده و عمل جراحی میبایست پیرو حادثه ای انجام گیرد.