در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کردم و برای من دستور سی تی اسکن نوشتند بعد از انجام سی تی اسکن اعلام کردند انحراف بيني و سينوس دارم و باید عمل کنم

 آیا قبل از عمل باید نزد بیمه تکمیلی تشکیل پرونده دهم؟؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای انجام عمل در هر بیمارستانی که طرف قرارداد با بیمه تکمیلی تون هست،ابتدا باید دستور پزشک تون رو به مرکز صدور معرفینامه شرکت بیمه ارسال کنین تا برای همون مرکز معرفی نامه صادر بشه.

در صورتیکه اون مرکز با بیمه تکمیلی تون قرارداد نداشته باشه،ابتدا باید هزینه عمل تون رو پرداخت نموده،سپس مدارک تون رو بعد از ترخیص و دریافت سهم بیمه گر اول تون،به بیمهدتکمیلی بدین تا برابر تعرفه خودشون بهتون پرداخت کنن.