در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید،آیا بیمه اتیه سازان حافظ(بازنشستگان اموزش و پروش،و اینکه دفترچه بنده خاص هست)هزینه ی انحراف بینی رو میده و اینکه چقدر از هزینه ی کل رو میده؟

ادمین:- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال دوم: منظور از بیمه پایه و درمان تکمیلی چیست ؟

مچکرم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... پرداخت و تشخیص هزینه های درمانی در بیمه درمان تکمیلی تمام شرکتهای بیمه بر اساس مستندات پزشکی ارائه شده درمانی میباشد. چنانچه اسناد پزشکی شما حاکی ازعمل جراحی انحراف بینی (انحراف سپتوم) جنبه درمانی داشته باشد و نه زیبایی با نظر پزشک معتمد شرکت بیمه گر تا سقف پوشش بند جراحی عمومی قرارداد قابل پرداخت است. البته در صورت عدم استفاده از بیمه ی پایه همان بیمه گر اول(دفترچه درمان) فرانشیز طبق مفاد قرارداد از کل خسارت کسر میگردد.... سلامت و سربلند باشید انشاا...