در دیه و بیمه خودرو توسط
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﻘﺼﺮﺑﻮﺩﻥ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﻭﻟﯽ ﺑﯿﻤﻪ ﺷﺨﺺ ﺛﺎﻟﺚ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﯿﻤﻪ ﮔﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﯾﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺳﯿﺐ ﺩﯾﺪﻩ ﺭﻭ ﮐﺎﻣﻞ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﻓﻘﻂ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﺭﻭ 400 ﻫﺰﺍﺭﺗﻮﻣﺎﻥ ﺟﺮﯾﻤﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﯿﻤﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﯿﻤﻪ ﮔﺮ ﺩﯾﻪ ﺭﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻣﻘﺼﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﻪ ﺍﺳﺘﺮﺩﺍﺩﻣﯿﮑﻨﺪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﮔﺎﻧﮕﯽ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺩﺭﺑﯿﻤﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

سلام

سوال تون رو درست متوجه نشدم

در این مورد خاص، شرکت بیمه می تونه پولی که به زیاندیده داده رو از مقصر حادثه که گواهینامه نداشته بگیره. حالا اینکه بگیره یا نگیره به خودش مربوط میشه (قانون این حق رو بهش داده)