در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام عرض خسته نباشید درتاریخ۱۳۹۳/۳/۴باموتور بایک دستگاه پژو تصادف کردم افسر کروکی رو پنجاه پنجاه اعلام وبعداز اعتراض بنده هیت ۳نفره صددرصد به نفع بنده رای دادند به علت شدت جراحات پرونده من بهمن ۹۴تکمیل ودر۱۳۹۵/۱/۲۹رای دادگاه صادرشد ۵۲درصددیه کامل بخاطر نبود اعتراض من وبیمه وطرف مقابل مدارک درخواستی مرکزبیمه برابراصل پرونده رودر۹۵/۱/۱۵دفتر مرکزی استان تحویل دادم نامه اجرای احکام باشماره حساب دادگستری پرونده بیمارستان وسابقه گواهینامه اما باگذشت ۲۰روز هنوز(بیمه نوین مرکز استان)هیچ جوابی نه حضوری نه تلفنی نمیدن فقط میگن پرونده دردست بررسی هست لطفا راه کار وصول رو به من نشان بدید ممنون از صبر وحوصله ای که به خرج دادیدتشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
اول تماس با مرکز بیمه نوین در تهران و در صورت عدم پاسخگویی مناسب تماس با بیمه مرکزی واحد بازرسی و نظارت