در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

ایا به کارگران ساختمانی که چند ماه در یک کارگاه کار کرده اند بیمه،عیدی،مرخصی استحقاقی و تعطیلات تعلق میگرد،

اگه پیمانکار هیچ کدام از موارد بالا را انجام ندهد قابل پیگیری از طریق اداره کار هست،

و سوال اخر جریمه عدم پرداخت حق بیمه به ازای هر ماه چقدر است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلا م
کلیه کارگران ساختمانی مشمول قانون کار می باشند وبه نسبت ساعت کار می بایست از تمامی حداقلهای قانون کار از جمله بیمه ،عیدی وپاداش ،مرخصی استحقاقی ومزد ایام تعطیلات برخوردار گردند در صورت عدم رعایت انها از جانب کارفرما پیمانکاری کارگر می تواند برعلیه کارفرما در اداره کار محل افامه دعوی نماید