در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام

کارفرما حق بیمه من را بر اساس حداقل حقوق پرداخت کرده، پس از شکایت موفق به دریافت حکم قطعی محکومیت کارفرما به پرداخت مابه التفاوت حق بیمه شده ام ولیکن تامین اجتماعی رای را اجرا نمی کند و اظهار می دارد اداره کار صلاحیت بررسی میزان حق بیمه را ندارد.

لطفا راهنمایی بفرمایید برای اجرای حکم چه کار باید کرد

متشکرم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با ستناد ماده ۱۶۶ قانون احکام قطعی مراجع حل اختلاف قطعی بوده وبوسیله واحد اجراییات دادگستری به مرحله اجرا گذاشته می شود ودر صورت عدم تمکین تامین اجتماعی در مورددوصول حق بیمه می توانید برعلیه ان به دیوان عدالت اداری شکایت ودرخواست الزام تامین اجتماعی به وصول حق بیمه ایان کارکرد را نماید