در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
مرد مستمری بگیری فوت میکند و همسر 50 درصد حقوق و فرزند دختر 25 درصد حقوق مرد متوفی را دریافت میکنند پس از چند سال همسر  هم فوت می کند حال سهم فرزند دختر که تنها مانده از همان حقوق چند درصد میشود؟

یعنی اگر جمع حقوق همسر و دختر که با هم دریافت میکردندسهم دریافتی دختر از حقوقمیلیون تومان بوده حال با فوت همسر، دختر چه مبلغی رو دریافت میکند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
بعد از فوت مستمری بگیر بازنشسته عین مبلغ مستمری حین الفوت بین بازماندگان تقسیم میگردد با توجه به فوت همسر سهم ایشان هم به دختر خواهد رسید لذا اگر یک میلیون تومان حقوق مستمری باشد هر تعداد بازمانده نیز از ردیف خارج شوند باز مستمری یک میلیون تومان بین بازماندگان باقی مانده تقسیم میگردد بنابراین شما همان یک میلیون تومان را دریافت می کنید.