در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید
یه شرکت به اسم موتوپیک ، من و تعدادی دیگر رو به عنوان موتو پیک( پیک انلاین که با استفاده از نرم افزار کارها رو انجام میدن) جذب کرد ولی الان میگه باید باراریابی کنیم و اگه کمتر از 10 نیرو حذب کنیم جریمه میشویم و سفته هایی که به عنوان ضمانت گذاشتیم رو اجرا میکنه .

در صورتی که تو قرارداد ما بین ما اصلا از بازاریابی خبری نبود و همچنین بندهای مبهم دارد.
 نمیذارن ما قرارداد رو فسخ کنیم و انگار راه برگشتی نداریم و  هرکاری بگن انجام بدیم.

اگه امکان داره کمکی به من کنید یا پیشنهادی بدید.
متاسفانه قرارداد نوشته شده فقط یه نسخه موجوده که دست شرکت است
ممنون
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

باسلام
با ستناد ماده ۱۵۷ قانون کار هرگونه اختلاف بین کارگر وکارفرما در وحله اول با سازش مستقیم بین کارگر وکارفرما یا نماینده قانونی انان حل وفصل می گردد در صورت عدم حصول توافق از طریق هیات تشخیص وحل اختلاف مستقر در اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل قابل حل وفصل می باشد