در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام وقت بخیر

بنده ناشر هستم و در دفتر بنده چند نفر مشغول کار هستند .به نحوی که صبح امضا میزنند و هر کس دنبال وظیفه خود میرود.یکی انبار.حسابدار و راننده.گرافیست.اولا که بازرس تامین گفته هر کسی که توی همین دفتر مشغوله مشمول بیمه میشه نه اونایی که زیر نظر انتشارات جای دیگه مشغولن.

بازرسای بعدی گفتن مشکلی نیس و ما از طریق سایت هر ماه فیش میگرفتیم و حق بیمه میدادیم..

بعد از چند ماه بدون خبر برگه جریمه اوردن برام و 6میلیون جریمه کردن که شما چرا بیمه رد کردی. در صورتی که سایت باز بوده و حق بیمه رو هم گرفتند

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
وفق قانون کار و تامین اجتماعی کارگاه و بیمه شده تعاریف خاص خود را دارند و چنانچه بیمه شده در یک کارگاه نامنویسی میگرددمحل کار وی باید داخل همان کارگاه باشد و نمی تواند جای دیگری اشتغال داشته باشد مگر مشاغلی که حضور آنها در خارج از کارگاه الزامی میباشد مانند کارپرداز ، بازاریاب و ... و در هنگام مراجعه بازرس کارگاه باید دفاتر قانونی و مدارک و مستندات مانند حضور و غیاب یا احکام پرسنلی یا قرارداد کار وجود داشته باشد تا بازرسی یقین نماید فرد معرفی شده در کارگاه شاغل میباشد .
شما علت جریمه را ذکر نکرده اید باید مغایرت لیست حق بیمه و بازرسی کارگاه را در دوره اعلام بدهی از شعبه دریافت نمایید تا علت بدهی و جریمه مشخص گردد. شما می توانید با تنظیم لایحه دفاعی و حضور در هیات بدوی از ادعای خود دفاع نمایید.
لازم بذکر است بازرسان سازمان تامین اجتماعی نسبت به کارگاهای مشمول کمک دولت حساس میباشند.