در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده در شرکتی که مشغول به کار هستم 4 سال بیمه دارم ولی الان به دلیل شرایط اقتصادی شرکت 3 ماه بیمه رد نکرده و حقوق نداده چگونه باید از بیمه بیکاری استفاده کنم.ممنون
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
مطابق ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی کارفرما مسئول‌ پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ سهم‌ خود و بیمه‌ شده‌ به‌ سازمان‌ می‌باشد و مکلف‌ است‌ در موقع‌ پرداخت‌ مزد یا حقوق‌ و مزایا سهم‌ بیمه‌ شده‌ را کسر نموده‌ و سهم‌ خود را بر آن‌ افزوده‌ به‌ سازمان‌ تأدیه‌ نماید.
در صورتی‌ که‌ کارفرما از کسرحق‌ بیمه‌ سهم‌ بیمه‌ شده‌ خودداری‌ کند شخصاً مسئول‌ پرداخت‌ آن‌ خواهد بود تأخیر کارفرما در پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ یا عدم‌ پرداخت‌ آن‌ رافع‌ مسئولیت‌ و تعهدات‌ سازمان‌ در مقابل‌ بیمه‌ شده‌ نخواهد بود.
شما در صورت دارا بودن شرایط بیمه بیکاری،سابقه یکسال در اخرین کارگاه و در صورت اتمام قرارداد و عدم نیاز کارفرما میتوانید درخواست خود از تاریخ وقوع بیکاری در واحدهای تعاون،کار و رفاه اجتماعی ثبت نمایید.