در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام عرض ادب و احترام

لطفا يك نمونه نامه درخواست رفع توقيف ملك توسط اداره ثبت املاك  از طريق مستثنيات دين با ذكر ادرس قانون ؟؟؟

ممنون ميشم از پاسخگوييتون
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی