در سایر توسط (110 امتیاز)
باسلام معاون واحد ارزی بانک تجارت رشت هستم
زهرابدی
اگر امکان داره فرم درخواست بیمه باربری و بیمه عمر و بیمه ملک و ....  ارسال کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

فرم پیشنهاد هر شرکت با شرکت بیمه دیگر متفاوت است.

روی سایت بسیاری از شرکت های بیمه فایل فرم پیشنهاد انواع بیمه نامه وجود دارد یا اینکه بسیاری از فعالین صنعت بیمه (نمایندگان، کارگزاران ) روی وبسایت خود فایل آن را بارگزاری کرده اند.

ضمنا بیمه نامه املاکی که مورد ترهین بانک قرار می گیرد، بیمه آتش سوزی مرهوناتی نام دارد.

فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایگذاری شماره سریال دارد و می بایست از شبکه فروش بیمه تهیه شود.

اگر منظور از بیمه عمر، بیمه عمر مانده بدهکار باشد؛ می بایست فرم پیشنهاد مخصوص این بیمه نامه تهیه و تکمیل گردد.