در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
با سلام. اگر بر اثر زلزله ملک استیجاری تخریب شود یا آسیب به آن وارد شود جبران خسارت آن بر عهده مستاجر میباشد یا مالک؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا" برای اجاره یک ملک( مسکونی و یا تجاری)،یک شرایطی وجود داره.

یکی از اون شرایط این هست که اون ملک قابلیت بهره برداری داشته باشه.

یعنی تمام موارد لازم برای به اجاره دادن رو باید داشته باشه.پس حتی در صورت بروز حوادث و بلایای طبیعی،بواسطه مالکیت مالک،باز هم همان شرایط برای ادامه فعالیت یا استفاده و بهره برداری از  آن ملک باید برای مستاجر فراهم بیاد و فراهم آوردن آن با شخص مالک می باشد.