در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
در صورت بیمه کردن خانه ( بیمه حوادث و زلزله و آتش سوزی )توسط مالک و به اجاره دادن ملک در صورت بروز حادثه های قید شده در بیمه نامه آیا بیمه مسول جبران خسارت هست یا خیر ؟  در صورت فوت خود مستاجر یا اعضای خانواده اش آیا بیمه مسول پرداخت دیه هست یا موجر ؟ یا اصلاً به این نوع فوت ( فوت مستاجر بر اثر حوادث طبیعی ) دیه شامل می گردد ؟

در صورت بروز اتش سوزی  , انفجار , آبدیدگی ( در مواردیکه مسئولیت مستاجر محرز گردد) { طبق بیمه مستاجر در قبال موجر } اگر مستاجر اقدام به ثبت این بیمه نکرده باشد و حوادث گفته شده پیش بیاید آیا مستاجر ملزم به پرداخت خسارت به موجر هست یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر شرح حادثه رو بیان کنید و بفرمایید که بیمه نامه تون جه پوششهایی داره بهتر و صحیح تر میشه پاسخ داد .

مع الوصف موجر مسولیت خود را در برابر استفاده کنندگان از ملک و ملک را در برابرخطرات بیمه نامه به تفع خود بیمه میکند

حال اگر حادثه رخداده منتسب به فعل شخصی باشد اورا مقصر دانسته و پس از پرداخت خسارت میلغ را از مقصر ریکاووری میکند