در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما عزیزان :

من به علت بیکاری مستمری بیمه بیکاری دریافت می کنم .

میخواستم بدونم آیا همسرم میتونه برای گرفنن مهریه اقدام به توقیف حقوق بیمه بیکاری من بکنه

و در صورت توفیف آیا میتوان به تامین اجتماعی برای تعویض شماره حساب درخواست داد

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق مکاتبه اداره کل حقوقی سازمان تامین اجتماعی در حال حاضر امکان برداشت از حقوق مقرری بگیران وجود ندارد و نرم افزاری پیش بینی نگردیده است در ضمن مقرری بیکاری ، مستمری نمیباشد و ممکن است هر لحظه قطع گردد ولی در صورتی که دفترخانه با بانک عامل مکاتبه نماید امکان برداشت ماهانه وجود دارد.