در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

تو تصادف اسخوان فمور و دونی ساقم شکسته و خرد شده

ضمنا تصادف تو ماه ذی القعده اتفاق افتاده

میخاستم درصد دیه رو بدونم

آیا میزان دیه چون تو ماه حرامه دوبرابر میشه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... مطابق قانون تغلیظ دیه (دیه مضاعف) در ماه حرام فقط در خصوص جنایات منجر به فوت بوده و جراحات و صدمات بدنی را شامل نمیگردد.
ضمناً میزان تغلیظ دیه در ماههای حرام ثلث دیه کامل است . بطور مثال در سال 97 دیه فوت در ماه عادی 231 میلیون بوده و در ماه حرام یک سوم به آن اضافه شده و به 308 میلیون افزایش می یابد.

  1. دیه شکستگس استخوان را در صورت التیام مطلوب 8 درصد (184/800/000 ریال)
  2. دیه خرد شدگی هر یک استخوان ساق پا در صورت التیام مطلوب 13/33 درصد (308/000/000 ریال)