در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده با موتور سیکلت داشتم خلاف میرفتم که تصادف کردم با یک ماشین مدارکم کامل هست اقدام کردم برای دیه خواستم بدونم چقدر دیه بهم تعلق میگیره بینیم
قسمت استخوانی شکسته داخل عکس کاملا معلومه و قسمت قزروفی بینیم کج شده به صورتی ه یکی از سوراخ های بینیم کوچیک تر شده ولی تو ظاهر بیرونی بینیم زیاد تغییری نداشته
 کمی هم کبودی و زخم روی پا داشتم ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه شکستگی بینی ۱۰درصد دیه کامل و هر‌کبودی پا ۱.۵ دینار دیه کامل بر شما ثابت است . هر دینار معادل ۲۳۱هزارتومان