در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام

بنده یکسال در داروخانه ای کار کرده ام،سر مسئله بیمه ام با کارفرما به مشکل خورده و از کار بیکار شده ام، چگونه میتوانم بابت بیمه نکردنم در آن یکسال از کارفرمایم شکایت کنم؟

ضمنا هیچ قرارداد کار و دفتر حضور غیاب و حساب بانکی مختص واریز حقوق نداشته ام.سپاس از راهنماییتان
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام با ستناد مواد ۱۵۷ و۱۴۸ قانون کار شما می توانید ضمن تهیه استشهاد مبنی بریک سال سابقه کارکرد در داروخانه وارایه ان به همراه تصاویر شناسنامه وکارت ملی به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محلی کارتان در ان واقع شده مراجعه ودرخواست فرم دادخواست وشکایت از کارفرما مبنی بر حق سنوات خدمت ،ذخیره مرخصی استحقاقی ،عیدی وپاداش ،تادیه حق بیمه ایام مذکور به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار به تامین اجتماعی را نماید وبعد از صدور حکم توسط مراجع قانون هیات تشخیص و حل اختلاف از طریق واحد اجراییات دادگستری کارفرما مکلف نماید که علاوه برپرداخت مطالبات شما حق بیمه شمارا با جریمه دیر کرد به تامین واریز نماید تا به سابقه بیمه شما افزوده شود .با تشکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی