دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من مدیر ساختمان هستم

سرایدار ساختمان روزها در پیک موتوری کار میکند و در ساختمان با زن و بچه هاش ساکن هستند

ما از کارشون راضی نیستیم و میخوایم که اخراجش کنیم

بیمه هم نکردیمش

۵ سالی هست که سرایداره ،

آیا میتونه شکایت کنه از ما به خاطر بیمه

و اگر شکایت کنه ساختمان باید پرداخت کنه یا مدیر ساختمان؟

تشکر از اطف شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (24,730 امتیاز)

با سلام با توجه اینکه رابطه سرایدار با مالکین یا هیات امنا از نوع رابطه کارگر وکارفرمایی کار تابع می باشد و با استناد قانون ومقررات کار وتامین می تواند برعلیه کارفرما مالکین یا هیات امنا در مراجع حل اختلاف اقامه دعوی نماید ومراجع مذکور با استناد قانون ومقررات وماده ۱۴۸ قانون کار علاوه حق وحقوق کارگر کارفرما را مکلف به بیمه نمودن کارگر می نماید با تشکر قربانی مشاورکاروتامین اجتماعی