در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من۶سال است که درساختمان مسکونی بدون قرارداد به عنوان سرایدار نیمه وقت مشغول هستم  وروزها بیرون کار میکنم ولی مدتی که من بیرون هستم خانمم باید در ساختمان حضور داشته باشندوامور نظافتی ونگهبانی وآبیاری باغچه روبرعهده دارم و۳سال است که هیچگونه افزایش حقوق ندارم وثابت۴۵۰تومن میگیرم ۲ماهی هست که حقوق من عقب افتاده ومیگویند صندوق  ساختمان خالیه وحقوق نمیدهند درضمن بیمه نکردندوهرماه سرحقوق بحث داریم ساکنین مستاجر هستن ومالکین اینجا ساکن نیستند وتاکنون هیچ پاداش ومزایایی نداده اند .چگونه میتوانم حقم رو بگیرم ؟ مزایا وپاداش و...وهمچنین درمورد بیمه میتوانم شکایت کنم یاخیر؟طرف شکایت مالک است یامدیرساختمان؟فعلا همینجا ساکن هستم اگه خودم اینجارو ترک کنم وشکایت کنم میتونم وبه جوابیمیرسم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با توجه به اینکه وضعیت خاصی دارید که تقریبا شرح سه الی چهار پرونده است، به شما پیشنهاد می کنم فرم مشاوره تلفنی را تکمیل و از این بخش استفاده فرمایید. با تشکر