در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من ۹ سال سابقه معدن و ۲ سال خدمت سربازی خریدم.

حادقه برام اتفاق در خواست از کارافتادگی دارم و تامین اجتماعی رد کرو.

57 سال سن دارم و توانایی کار کردن ندارم و کار فرما هم دیگه میگه کاری متناسب با شرایط شما نداریم؟

می توانم این  سه سال باقی ماتده تا ۶۰ از بیمه بیکاری استفاده کنم؟اگر استفاده کنم در حقوق بازنشستگی و یابقم تاثیری دارد یا خیر؟

9 سال سابقه کار معدن آیا ظریب بهش تعلق میگیرد مثلا ۹ سال شود ۱۴ سال؟

از کجا باید اطمینان پیدا کنم بیمه که برام از طرف کارفرما واریز شده بیمه سخت و زیان اور است؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
در صورتی که شاغل باشید و کارفرما عدم نیاز اعلام نماید وفق تبصره ماده 7 قانون بیمه بیکاری تا 60 سالگی می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید.
جهت اطلاع از سخت و زیان آور بودن شغل خود باید شغلی که در لیست حق بیمه رد شده باشد یا در احکام پرسنلی یا قرارداد کار وجود دارد باید به تایید اداره کار جهت سخت و زیان آور بودن برسد در صورتی کارگر معدن رد شده باشد به احتمال قوی مشمول میشود می توانید از اداره کار حوزه خود جویا شوید.
در صورت تایید مدت سنوات سخت و زیان آور شما در 1/5 ضرب و با سابقه عادی و سربازی و بیمه کاری جمع میگردد و شما در سن 60 سالگی با مجموع سوابق فوق و به نسبت سنوات بازنشسته میگردید.