در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من در زمینه دکوراسیون داخلی و غرفه سازی نمایشگاهی کار میکنم.می خواستم بدونم توو قراردادهای رسمی که می بندم با کارفرما، چه درصدی از رقم قرارداد یا دستمزد بعنوان حق بیمه در نظر گرفته میشه و باید مفاصا حساب بیمه براش ببرم؟

لازم به ذکره بخش عمده ای از رقم قرارداد ما مربوط به اجازه تجهیزات و وسایلی میشه که موقت درون غرفه کارفرما قراره میگیره و مابقی هزینه ی دستمزد نصب و برپایی و سوار کردن غرفه هستش.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما بهتر است موارد ذکر شده را به صورت جداگانه در قرارداد مشخص نمایید.
1 - آیا مصالح با شما است یا کارفرما و اگر بخشی از مصالح بعهده کارفرماست چقدر است؟
2 - در اجرای موضوع قرارداد چند درصد مکانیکی و چند درصد دستی انجام پذیرفته است؟
3 - چه مبلغی از موضوع قرارداد بابت هزینه اجاره تجهیزات میباشد؟
4 - مبلغ دستمزد نصب و برپایی چقدر است؟
5 - آیا پیمانکار شخص حقیقی بوده است یا حقوقی که با اشخاص حقوقی بوده است تجهیزات در کارگاه پیمانکار ساخته شده است و آیا کارگاه لیست حق بیمه برای کارکنان خود رد می کند یا نه ؟ دفاتر قانونی دارد یا ندارد؟ بدهی به تامین اجتماعی دارد یا ندارد؟

اینها سئوالتی است که مطرح میگردد و شعب سازمان با توجه به اطلاعاتی که در موضوع قرارداد آورده شده است و صورت وضعیتی که کارفرما هنگام مفاصا حساب اعلام میکند نسبت به محاسبه حق بیمه اقدام می نمایند.
اگر حقیقی باشد مبلغ مصالح کارفرما و هزینه اجاره کسر میگردد و مبلغ باقی مانده مشمول 30 درصد با رعایت سقف حداکثر دستمزد مشمول کسر حق بیمه میباشد.