در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید

پدر بنده بازنشسته تامین اجتماعی است و الان حدودا پنج سال از بازنشستگی ایشان میگذره پدر بنده بعد از سی سال و پرداخت کامل حق بیمه از طرف ایشان و کارفرما بازنشسته شده ولی هیچ مزایا و پولی بعداز  بازنشستگی دریافت نکرده است  فقط حقوق ماهیانه یک میلیون صد هزارتومان دریافت کرده از بیمه تامین اجتماعی

الان حدودا پنج سال میگذره با این وجود ما میتونیم اقدام کنین و مزایا را از بیمه تامین اجتماعی دریافت کنیم منظور پول دریافتی از بیمه بلافاصله بعد از بازنشستگی سی ساله ؟
توسط (100 امتیاز)
یه نفر کارشناس پیدا نمیشه تو این سایت بهم کمک کنه لطفا کمک کنین مرسی؟!
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
پرداخت پاداش بازنشستگی یا پاداش سنوات وفق قانون کار از وظایف کارفرما میباشد با توجه به عدم دریافت پاداش سنوات به میزان یکماه به ازای هر سال ، ممکن مبلغ سنوات پاداش با پدر شما به صورت سالانه تسویه حساب گردیده است.در صورت عدم پرداخت می توانید از اداره کار پیگیری نمایید.