در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من مدت یک هفته است که حساب در بانک رفاه باز کرده و با 20 سال بازنشسته اعلام شدم ولی نمیدانم از کی حقوق واریز میکنند واز کی مدارکی دال بر بازنشستگی بنده به من میدهند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

معمولاً زمانی به افراد اعلام می شود که افتتاح حساب نمایند، که حکم بازنشستگی آن ها صادر شده باشد، واحد مستمری ها موظف است تا پنجم هر ماه لیست پرداخت را آماده و به مرکز بفرستد و مرکز نیز پس از بررسی های لازم تا تاریخ دوازدهم نتیجه را به شعبه اعلام و در هفته آخر ماه پرداخت ها انجام می شود.