در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با درود و وقت به خیر...

خانواده من در 18 خرداد سال 93 تصادفی داشتند که به دلیل طول درمان و دادگاه تجدید نظر تکمیل پرنده تا 7 مرداد 96 طول کشیده و در این تاریخ پرونده کامل شده به بیمه ارجاء داده شده است. از این تاریخ (7 مرداد 96) تا 19 دی 96 بدون هیچ دلیلی و علای رغم پیگیری های پیاپی دیه مربوطه توسط شرکت بیمه پرداخت نشده است. در نهایت در تاریخ 19 دی 96 دیه با احتساب نرخ سال 96 پزداخت شد.

سوالم اینه با این شرایط امکان شکایت برای جریمه دیرکرد وجود داره؟

واقعا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام بله ابتدا شما بایست به شرکت بیمه گر مراجعه نموده و علت دیرکرد را جویا شوید و هم می توانید طی ارسال اظهار نامه ای به شرکت بیمه گر موضوع را پیگیری نماید و هم می توانید در نزد مراجع قضایی درخواست پرداخت غرامت تاخیر تادیه (جریمه دیرکرد) نماید و با حکم قاضی جریمه دیرکرد خود را دریافت نمائید.