در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام از فروردین 97 یه نیرو استخدام کردیم ولی هنوز بیمه ش نکردیم الان چطور میتونیم بیمه پنج ماه رو پرداخت کنیم که جریمه نشیم ؟ باید بگیم بره اداره کار شکایت کنه که کار هاش انجام بشه ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
بیمه شده می تواند از دو طریق اقدام نماید اول از طریق اداره کار وارائه قرارداد کار و مدارک و صدور رای به استناد ماده 148 قانون کار صادر و جهت اجرا به سازمان ابلاغ میگردد.

روش دوم با تکمیل فرم ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی و ارائه اسناد و مدارک توسط بیمه شده و صدور رای در کمیته های ادعای سابقه و بدهکار نمودن کارفرما ، واریز حق بیمه و ثبت سوابق بیمه شده.

لازم بذکر است ممکن است بازرسی تحقیقی توسط سازمان تامین اجتماعی انجام شود و چنانچه در این فاصله مراجعه نموده باشد و نام بیمه شده نوشته شده باشد که هم سوابق به استناد بازرسی ایجاد میشود و هم جزو مدارک محسوب میگردد در صورتی که بازرس هنوز مراجعه نموده است در اولین گزارش بازرسی تاریخ شروع بکار بیمه شده را اعلام نمایید.